Wagenpark

Ons wagenpark kan worden ingedeeld volgens het doel van de interventie

Takelen personenwagens

Deze takelwagens worden ingezet voor het takelen van allerlei soorten personenwagens, motoren, aanhangwagens en bestelwagens, jeeps...

 

 

Voor alle takelingen van ongevallen met allerlei soorten personenwagens, motoren, aanhangwagens, bestelwagens en jeeps zetten wij deze kraanwagen in.

Weer naar boven

Takelen vrachtwagens

Vrachtwagens in de gracht of gekanteld? Geen probleem. Voor takelen en bergen van zware voertuigen na ongevallen beschikken wij over een telescoopkraan.

In onze rubriek 'interventies' kan u zelf kijken wat de mogelijkheden van deze kraan zijn...

Onze MAN staat voor sterk en efficiënt. Hij kan zowel vrachtwagens als autobussen takelen. De kraan op deze wagen doet zijn dienst voor ladingen of voor gekantelde vrachtwagens.

Een lange rit, slaaptijd nodig? Met deze Scania is dat geen probleem. Hij sleept moeiteloos vrachtwagens doorheen heel Europa.

Weer naar boven

Pechverhelping ter plaatse

Als de panne een klein technisch probleem is, komen deze twee wagens ter plaatse. Zij bezitten over voldoende gereedschap om ter plaatse noodreparaties uit te voeren.

Dit voertuig is uitgerust voor pechverhelping en noodherstellingen ter plekke. Het kan ook voertuigen wegslepen.

Weer naar boven

Signalisatie

Dit botskussen zorgt voor veiligheid voor de hulpdiensten tijdens incidenten op de autosnelweg. Hij wordt opgesteld achteraan het incident en geeft de bestuurders informatie over de te volgen richting aan d.m.v. een lichtbord.

Erg belangrijk is de veiligheid van onze medewerkers. Daarom zijn onze wagens uitgerust met de nodige signalisatie en stripings.

Weer naar boven

Opkuisen rijbaan


Bobcat
voor het opscheppen van lading op de baan


Heftruck

Weer naar boven

Verhuur

Wij verhuren wagens voor personen die pech hebben met hun eigen wagen. Deze wagens hebben hun dienst al goed bewezen.

Weer naar boven